top of page

ZARÁNDOKLATAIM

A zarándoklatok fontossága

A Földön vannak olyan energetikai központok, ahol koncentráltabban van jelen az energia minősége.
A Földnek ugyanolyan energetikai rendszere van, mint az embernek. Ha ellátogatunk egy olyan helyre, ahol az energia koncentráltan van jelen (pl.: Egyiptom), akkor az ott található energia típus hatással van az emberek energia testére (aurájára) is. Tehát a jó minőségű és magas rezgésű energia hatással van az aura térre, illetve az összegyűjtött magasabb rezgések a későbbiekben hatással vannak a tudatra is! Az emberek a tudati megértésen keresztül nagyon nehezen és lassan változnak...ha változnak egyáltalán! Tapasztalataim alapján ez a leghatásosabb útja a tudat ébredésének, ez annak a megfigyelésnek az eredménye, hogy 16 éve emberekkel foglalkozom.

Az energialátáson keresztül megértettem hogy ez a nehéz folyamat visszafelé könnyebben működik, hiszen a tudat változása energetikai rezgésváltozással is jár. Ezért én, megfordítva ezt a folyamatot gyorsabbnak, hatásosabbnak látom ha a rezgést növeljük az aura térben, így ennek a hatása eléri a tudatot, amely automatikusan változást idéz elő abban. Tapasztalataim alapján ez a leghatásosabb útja a tudatra ébredésnek. Azaz a racionális, tudatos tudat elérésében és megértésében segít a folyamat.

Fontossága nem alábecsülendő, mert ennek hiánya vezet a betegségekhez, sikertelenség, boldogtalanság és anyagi szegénység állapotának megéléséhez..

Aki meglátja ennek lényegét, energetikai alapelvét megérti és az energia mozgásának törvényszerűségét betartja, az megismerkedhet a lelki gazdagság, anyagi teljesség harmóniájának megélésével.

EGYIPTOM

ERDÉLY

ANGLIA

TIBURON

bottom of page