top of page
Keresés

Rávezetlek a megvilágosodás útjára

Megtanítom, hogyan járj a megvilágosodás útján, hogy jelen tudj lenni az életedben.


Mi a jelenlét?


Azon az úton kell járnod, aki te vagy! Most!


Ki vagy te?


Aki képes az akaratát használni a tudatos érzelmek befolyásolása nélkül. Egy koromsötét szobában úgy ülni nyitott szemmel, hogy nem lát semmit, csak érzi, hogy boldog!

Egyszerű, hétköznapi nyelven ezt hívják életerőnek. Az élet itt (benned) egyesül az erővel, azaz az energiával.


De miért is kell ehhez a sötétben ülni? Hogy ne láss majd semmit...pont ez a lényege. Elkezded magadat érzékelni, érezni az érzelmek szintjén is. De elárulom, először félni fogsz a sötétben (saját magadtól).


Ami engem illet, amikor megnyílt a harmadik szemem, nagyon féltem, mert nem értettem mi mozog a sötétben. Emlékszem, egy éve haladtam, fejlődtem spirituálisan, de nekem kellett ennyi idő, hogy be merjek ülni a sötétbe.


Féltem, mi történik majd velem? Megtámadnak-e gonosz erők, lények? Hiszen arról prédikálnak, akik a megvilágosodás útjára lépnek, le kell győzniük majd a gonoszt! Összeszedtem a bátorságomat, elterveztem, minden nap gyakorolni fogom a sötétben létet.


Kitaláltam egy energetikai védelmet magamnak, amivel bemegyek a sötétbe, a fülemre tettem a fejhallgatót, amin keresztül egy rezgésemelő zene szólt, hogy ha jön a gonosz, le tudjam győzni a rezgésemmel. Ugye vicces? Most már nekem is az! De akkor el tudtam képzelni, hogy vannak ilyen lények, mert láttam! Valami mozog a háttérben, ilyen árnyszerű!


Szóval bementem és vártam. Korom sötét, a fülemen a fejhallgató, és megmozdult valami... nagyon megijedtem, de tudtam, maradnom kell. Szembesülnöm kell vele! Vártam!

Egyre nagyobb lett a mozgás, jöttek a színek, rezgések, a látvány egyre térszerűbb, hálószerűbb lett, gomolygó színes fonalak cikáztak. Tudtam, ez az energia! Vártam a lényt, aki próbára tesz majd. A mai napig várom... Persze, nem jött, és soha nem is fog jönni!


De miért is írtam le ezt?


Mert minden mást, amit gondoltam, én vetítettem bele. A megpróbáltatás nem abban rejlik, hogy a másik síkon terrorizál valaki, vagy valami, hanem, hogy eggyé mersz-e válni azzal, amit ott tapasztalsz (saját magaddal)! Neked semmit nem kell ehhez látnod, a megélésre van szükséged!


Hogy értem ezt?


Én akkor a sötétben megéltem, hogy van egy magasabb esszencia, ami körbeölel engem, mindig ott van, mindig vár, és mindig reagál rám. Ez olyan felhőtlen boldogsággal, gyönyörrel itatott át engem, amit szavakkal nem tudok leírni. Minden alkalommal azt éreztem, egy vagyok a boldogsággal, a mindennel és mindenkivel.


Látom a saját életerőmet a mindennel való kapcsolatban. Mikor még féltem, valójában saját magammal harcoltam, saját magamat kellett legyőznöm. Nekem az energialátás bekapcsolása hozta el a megértést.


A feladatom az, hogy rávezesselek arra, amit ezen keresztül megéltem, átültettem a fizikai síkra, megvalósítottam az életemben. Az, hogy példával, útmutatással szolgáljak neked, és elmondjam, megtanítsam az energiamozgás alapelveit, hogy majd ezt át tudd ültetni a gyakorlatba.


De mit is pontosan?


Hogy kívülről soha semmi nem fog jönni, és nem is fog változni. A változás benned történik, érzelmileg más lesz a megélésed. Ahogy látod majd a dolgokat, úgy is fogod megélni. De a világ körülötted ugyan úgy mocskos marad.


Mire figyel a hétköznapi ember? Mindenre, ami kint van!


Hogyan tanítom meg neked, hogy belső utas legyél?

Mit jelent, hogy belső utas vagy?

Hogy meghallod saját magadat!Egy példán keresztül könnyebben megérted:


Minden, amit most leírok jelképes, hogy megértsd, miben segítek neked a megéléseimen keresztül.


Induljunk az elejéről.


Azért mondtam, hogy ülj be a sötét szobába - nem azért mert én ezt tettem, vagy mert van valami misztikum a sötét szobában, ellenkezőleg, a sötét szoba nem segít! - hogy megértsd, a sötét szoba jelképezi az életet. Mindent kívülről szeretnél, ami fontos neked.


A sötét szobában megszűnik a külvilág, így az egó bekapcsol...ez neked rossz, mert nem látsz semmit, akkor mi értelme ennek az egésznek.... magadra maradsz!


Ez lehetőség arra, hogy hazatalálj. Ahogy én is hazataláltam. Mert így nem tereli el semmi a figyelmedet magadról! Amit ott, akkor a sötétben átélsz, az vagy. Ha félsz, tudatlan vagy. Ha átadod magad a sötétnek, a mindennek, akkor szabaddá válsz! Nekem van egy hatalmas lehetőségem. Látom, mi történik a fizikai síkon kívül.


Ahogy telt az idő, láttam, nincs mitől félni! Minden, amitől félek, az bennem van. Az energia csak teszi a dolgát, tükröt mutat neked. Ennek az energetikai mozgásnak a látványa, megértéseket adott nekem. Hisz minél többet látom, annál többet értek, minél hamarabb mozgok úgy, ahogy ő teszi, annál gyorsabban válok vele eggyé!


Mit jelent, eggyé válni vele?


Mivel látom, ezért tudom, hogy van. Felfogom, azt is, hogy mozog, ez megértést ad nekem. Reagál rám, így tudom, hogy ő csak kiegészít engem, valóra váltja az érzéseimet.


De hogyan?


Úgy, hogy az érzéseim rezgéseket, színeket bocsájtanak ki. Ő erre reagál színekkel, rezgésekkel. Magyarul, az van a fizikai síkban, amit érzek! Amit érzek, az vagyok!


De amit az "átlagos emberek" éreznek, az a fájdalom, üresség, érzelmi sivárság, rosszindulat, félelem. Ez az életerő hiánya (szeretethiány), amit én is éreztem az ébredésem előtt. A nem ébredt, sikeres emberek mindentől félnek, hajszolják a sikert, ha megszerzik, félnek, hogy elveszítik. Az ilyen típusú emberek nagyon racionálisak, (egósak) és csak abban hisznek, hogy ők irányítják az életüket. Csak az van, amit elvesznek, vagy amiért kőkeményen megdolgoznak. Ezért is félnek! Alacsony a rezgésük, és egyre egósabbak lesznek! Mert e két erő kiegészíti egymást. Aki fél, egyre erősebb lesz az egó terén, muszáj erősnek lennie, mert másképp nem tudja elviselni az életet, az életét.


Ezért érzik magukat az emberek csalódottnak, a világot utálatosnak, mert szívük mélyén tudják, hogy amit egyszer elvesznek, azt valamikor vissza kell fizetniük. Ezt igazságtalannak tartják, pedig ők okozzák. Mindegy, hogy érzelmi sérülést okoznak, anyagi kárt, nemtörődömséget vagy egyenlőtlenséget, mindegy! Mindent vissza kell fizetni egyszer. És vissza is fogják.


Ezért zsákutca minden más út, ami a sikert illeti. Bukni fog. Vagy folyamatosan bukik, csak nem akar tudomást venni róla! Ezt teszi, ahol nincs szeretet. A biznisz üres, és az is marad.


Az ilyen típusú embereknek, ha eljutnak arra a szintre, hogy ezt felismerik, és segítséget kérnek, meg tudom tanítani az energiamozgás rejtelmeit, elemzem őket, hogy kiderüljön miért vannak rosszul.


Hiába van pénzük, rosszul érzik magukat. Ebben az esetben, belső utast csinálok belőlük. A megéléseimen keresztül, értik meg, hogy amit tanítok, az tényleg működik.


A legszebb az egészben, hogy észre sem veszik, de egyre sikeresebbek és közben egyre jobb emberré is válnak, hiszen meglátják, hogy amihez ragaszkodtak, az illúzió. Amikor elengedik a hiedelemrendszerüket, még sikeresebbek lesznek. Mert áramlanak. Nincs belső visszatartás, így megélik önmagukat, tehát boldogok! Ez a boldogságérzés a kulcsa mindennek, hiszen innentől, már nem az számít, mi van kint...ugyanaz a mocsok, hanem az számít, hogy ő boldog érzéssel vág bele mindenbe. Ez ad egy globális szeretetérzést és kiválasztódást, az energiaáramlás az ő szeretetérzésére reagál, azaz megkezdődik a vonzás, a tiszta vonzás az illető életében. Ami a sikeres, szabad, boldog élet tükrét tartja.


Mostanában rengeteg spirituális mesterrel, tanítóval hozott össze az élet, fantasztikus emberek, akikre felnézek, csodálatos energetikával, képességekkel rendelkeznek. Nagyon megtisztelő, hogy segítséget kérnek tőlem, ha elakadnak. Csodálattal, és boldogsággal tölt el, hogy tudok nekik segíteni...De nézzük miben is segítek nekik:


A tapasztalatom az, hogy a spiritualitást régóta gyakorló emberek, sokszor elveszítik a földelést, azaz a racionalitást. Ebben az esetben az energetika nagyon magas rezgésen van, de a hétköznapi élet nehezen megy nekik, ezért sok esetben azzal keresnek meg, hogy a magas szintű spirituális gyakorlatok elvégzése eredménytelen, gyakran kerülnek energetikai hiányba, avagy "energetikai válságba".


Ennek oka, hogy megfeledkeznek a hétköznapok menetéről, azaz, az egóról. Ezek az esetek pont a másik végletei az előzőnek. Itt nem egós az illető, hanem a másik túlzásban él. Gyenge az egója, ami szintén nem helyes.


Mióta magas óraszámban foglalkozom elemzésekkel, arra jöttem rá, hogy ebben az esetben a cselekvés megy a legnehezebben, hiszen itt az egó alacsony szinten van, sőt el van nyomva. Ezért a másik oldalról, a legtöbb ember cselekvésképtelen.


Mind a két út hiányos, nem fedi a harmóniát.

Elemzésemmel a harmóniát állítom vissza az emberek életében!


A kérdés mindig, hogy mit cselekedjek?

Én pontosan ebben segítek neked. Technikámmal fogsz tudni válaszolni saját magadnak, ahogy én is tettem...


Az energetikai elemzés hatására, egyre több és több belső hang fogja elönteni az elmédet... Ennek hatására fogsz érteni, cselekedni, és fejlődni...


17 éve foglalkozom emberekkel, mindig azt erősítettem bennük, hogy ők válasszák ki, ami nekik tetszik, és ne higgyenek nekem sem...tegyék azt, amit nekik kell. Én csak a technikát teszem hozzá! Mindig is eszközt adtam az embereknek, saját magukhoz. Ma ugyanezt teszem, csak magasabb szinten. Az ébredésem tapasztalatának a technikáját tanítom, de soha nem mondom meg, mit kell csinálni, mert aki ezt a technikát gyakorolja, az magára talál. Többé nekem sem kell, hogy megmondják, mihez kezdjek. Sőt! Akiben az irányításnak a hajlamát, vagy gyakorlatiasságát meglátom, azt messziről kerülöm vagy energetikailag éreztetem vele, hogy velem nem fog szimpátiát találni ezen a felületen.

A technika tehát adott mindenki számára, mindenben benne van, mindenhol ott van, és mindenre ráhúzható, ha egyszer rátalál az ember


De mi is ez a technika?


Az egós emberek gyengéje. Hogy ne irányítsanak. Erre egyszerűen képtelenek...


Bízzunk a teremtőben (magunkban), és az elménk erejében.


Pontosan ezt tanítom!


A energetikai felemelkedettség, cselekedetben való megnyilvánulásának lépcsői, amin átvezetlek, ezeket természetesen meg is éltem:


1, Higgyenek önmagukban (rámutatok lényük milyenségére, az elemzés alatt)

2, Szembesítem őket, miért képesek erre

3, Megtanítom, mi a befogadás...

4, ...majd szembesítem őket a hibáikkal, amik miatt nem érik el, amit szeretnének.

5, Megértést adok

6, Elengedésre inspirálom, hogy feljebb lépjen

7, Cselekvésre ösztönzöm, hogy amire rájött, élje meg, tegye meg. Mert mindig is ilyen volt, csak eddig nem látta ezt.

8, Az úton tapasztalható félelmek megértése

9, A bukás felvállalása

10, Keresztülviszem a külvilág véleményének elengedésén

11, A felvállalás okozta lelki, energetikai stresszt, cselekvésre használtatom el

12, A cselekvés miatt a siker megélése következik be

13, Itt mutatok rá először, hogy nem az egó (az én) irányít, hanem a lélek.

14, Megmutatom, hogyan tudja elengedni az elveit

15, Segítem, hogy átadja magát a mindennek.

16, A minden irányításának, átadása, elengedése

17, A jelek észrevétele, használata

18, Szabadság áramoltatása önmagunkban

19, Másság, kiválasztódás, felemelkedettség megértése

20, Átadom az erő, és a hit technikáját, hogy végbemenjen a fájdalomból való kiszakadás

21, Megmutatom, hogyan kell megélni a kiszakadás okozta traumát

22, Hit és bizalom megőrzése az új élet felé

23, Ok-okozat princípium gyakorlása

24, Polaritás gyakorlása

25, A tudat által visszanyerni magunk felett az irányítást

26, Uralni a teljes értékű felelősségvállalást

27, Tükör effektus gyakorlása (ami bent az kint)

28, A jelen pillanat ereje, tudatosítása, érzékelése

29, Ösztönös viselkedés felszabadítása

30, Realitás megtartása

31, Annak felfedezése, hogy a minden és az én, egy vagyok

32, Képességek bekapcsolása

33, Krisztus-tudat

34, Elengedés megélése

35, Megbocsátás megélése

36, Harmónia megélése


Aki a megvilágosodás útjára lép, rá fog jönni arra, hogy semmit nem tud irányítani magán kívül. Bármit is hoz az élet, azt mind ő teremtette a cselekedeteivel.

Felhívom mindenkinek a figyelmét arra, hogy akinek valami tetszik az életében, az ne mutogasson senkire, mert ő hozta létre, ahogyan én is az enyémet.

Aki elég intelligens, az ezen a ponton jön rá, hogy visszafele is működik. Ha én nem szeretek valamit az életemben, akkor min kell változtatnom ahhoz, hogy megváltozzon olyanra, amit szeretek.

Ez maga az irányítás, és az ok-okozat tudásának a gyakorlati használata.

 

2 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page