top of page
Keresés

Esettanulmány II.

Sorsszerűség,

Mi az irányítás?

Cselekedet áttranszponálása a helyes irányba,

Belső megélés,

Megértés a cselekedetben


Számomra az irányítás alapelve a legfontosabb! Aki ezt a princípiumot megéli, az tudja igazán, hogy is zajlik az élet. Felemelkedettségem rámutatott az irányítás bölcsességére, amit örömmel mutatok meg neked! Irányítani csak az tud igazán, aki felülről látja a helyzetek milyenségét, ugyanakkor tisztában van a sorsszerűség alapelveivel is.


Előző blogomban bemutattam a sorsszerűség hiedelem rendszereit, most pedig a fontosságára hívom fel a figyelmedet, hogy meglásd, mikor van sorsszerűség az életedben, és mikor hiszel csak vakon valamiben, de nem tudod a működési rendet, ezért feltételezgetsz.


A mostani esetben a sorsszerűség nem észrevételét, a hiedelemből származó, nem valóságalapot és az ezen keresztüli irányítást mutatom meg neked.


Egy hölgy jött el hozzám, aki az összes blogomat olvasta...


- A blogjaidat olvastam, eszméletlenül lehet érezni az őszinteségedet, szeretetedet, becsületet, és olyan megtisztelő, hogy itt lehetek veled!

- Nekem nagyon megtisztelő, hogy eljöttél hozzám! Köszönöm a nyitottságodat, és az őszinteségedet! Miben tudok segíteni neked?

- Alvási gondokkal küzdök, és alvajáró vagyok, ami nagyon sokszor kellemetlen, ebben kérném a segítséged.

- Ilyen esettel még nem foglalkoztam, azt viszont látom, hogy a tudati aktivitásod nagyon erős, és nagyon nehezen tudod kikapcsolni az agyadat. Talán ez okozhatja a problémádat, de nem vagyok biztos benne. Arra a következtetésre jutok veled kapcsolatban, hogy nagyon precíz, szervezett, tudatos, tökéletességre törekvő, saját elveidet követő, nem befolyásolható, érzékeny lélek vagy. De fontos, hogy a tudati aktivitásod ne működjön túl, ehhez a befelé fordulást javaslom.

- Igen ez mind igaz, azt szeretném kérdezni, te látod a sorsomban lévő dolgokat, ugye?

- Ha arra gondolsz, hogy képszerűen látom-e a dolgokat, akkor nem, úgy nem látok, de nem tudom lehetséges-e ez egyáltalán... Mármint képszerűen tudatosan rálátni ilyesmikre. Az én tapasztalatom, inkább az, hogy amire te most gondolsz az az intuíciós képesség.

- Ühüm, akkor te hallod a másik síkot, vagy nem is tudom... megmondanád nekem, hogy te akkor mivel foglalkozol?

- Persze! Ha például valakinek megreked az élete, akkor segítek az okok és a helyzet megértésében, elmondom a működési elvet, hogyan tudsz változtatni az életeden, hogy boldog légy!

- Akkor meg tudnád mondani mi legyek? Mit ajánlasz nekem a munka terén?

- Konkrétumot nem tudok, sőt! Nem tudom mit kell csinálnod, azt neked kell tudnod, mit szeretnél. Én abban tudok neked segíteni, hogy "belső utast" csinálok belőled, és megfogod hallani, amit szeretnél!

- Mondanál pár dolgot, mihez van érzékem?

- Azt nem tudom, de azt igen, hogy nagyon precíz, talpraesett vagy, vezetői képességeid is vannak, nagyon szereted az embereket, átlátó képességed lehetőséget ad az emberek összefogására, szervezett működésére is. Illetve nagyon erős a művész hajlamod is, amit kibontakoztathatsz...

- Igen, ez mind igaz, de milyen művész?

- Ezt nem tudom, ki kellene próbálnod egy párat.

- De nem tudsz közelebbit mondani?

- Ennél közelebbit nem tudok. Az önmegvalósítás nem abban rejlik, hogy én megmondom neked mi legyen a szakmád, hanem abban, hogy te rájössz-e az ittléted okára.

- Egyébként színész akarok lenni. Akkor te most miben segítesz nekem?

(Ekkor tudtam, hogy a velem szemben ülő nem arra figyel, ami a lényeg, hanem engem tesztelni jött. Vagy úgy küldték...de ez már mindegy is.)

- Abban, hogy most egy munkahelyen dolgozol, de nem szívvel jársz be oda, és talán abban is tudnék segíteni, hogy ha valóban színész akarsz lenni, akkor, hogyan kellene a munkahelyedről - amit nem szeretsz - átszivárogni a színpad világába.

- Értem, akkor köszönöm szépen.

Majd hazament.


Irányítás: Ha az irányításba hiba csúszik, akkor az a hiba mindig abból ered, hogy másokat szeretnénk irányítani, a tudatlanságunkon, hitünkön keresztül, és a végén sajnos mindig igazunk lesz, bármilyen tudatlanok is vagyunk, hiszen a jelenlegi tudatszintünk, csak azt láttatja velünk, ahol a tudati rezgés frekvenciája most található.


Szeretném elemezni a történteket, hogy te ne kerülj ilyen helyzetbe! Itt az irányítás princípiumát láthattad.

A hölgy olyan, saját magában zajló irracionális képeket tartott fenn velem kapcsolatban, aminek nincs valóságalapja. Úgy érkezett hozzám, hogy én, aki az angyalokkal kommunikálok és a mindenség tudásával rendelkezem, egyszerűen megmondom neki, hogy pontosan mit kell csinálnia. Tehát a felelősségvállalásnak a nyomát sem ismeri. Egy illúzió van a fejében a felemelkedettségről (vallás), és ezt vetítette rám.

Mivel én a becsületet képviselem, nem reagáltam rá, de sokan reagálnak a spirituális vezetők közül, "...hogy nekem ezt, és ezt mondta az őrangyalod..."

- Neked krumplipucolónak kell lenned.

- Igen?

- Persze, a felső éned vezetője mondta.

- Uuuu, értem köszönöm.


Mivel én megmondtam őszintén, hogy ezt neki kell meghallania saját magában - amit már sokszor leírtam több blogomban is - abban tudok segíteni, hogy mag-adra találj. Ebben az esetben a hölgy részéről egy irányítás ment végbe. Ő feltételez valamit, amit soha nem élt meg, és nem tapasztalt, de végigvezeti a hitét olyan valamivel kapcsolatban, amiről fogalma sincs. Hol van ebben az irányítás? Ezen a ponton rontja el mindenki! Ő arra akart bizonyosságot kapni, amiben ő hisz. De nem tudja. Az élete nem halad, ezért jött el hozzám. De mivel nem voltam gondolatolvasó, ezért arra a következtetésre jutott, hogy nem tudok neki segíteni. Pedig igen is sokat tudtam volna segíteni, de nekem el kell fogadnom, hogy neki nincs itt az ideje. Hiszen valami olyasmire számított tőlem, ami a filmekben látható, és a mendemondákban hallható: Menj el a nem tudom milyen utcába, és csöngess be a nem tudom kihez és ő pont színészt keres.


Szeretnélek elkeseríteni, a megvilágosodás nem ezt jelenti! A megvilágosodás - ahogy már írtam - saját magadra ad rálátást magas szinten. Ezen tapasztalataim alapján tudok segíteni, nem vagyok mindentudó! De ha tudnám is, és megmondanám az embereknek, akkor hülyének néznének, hiszen a jelenlegi helyzetükben még elképzelni sem tudják azt, amit én esetleg előre tudnék!

Egy példa (személyes tapasztalatom): Voltam olyan mesternél, aki megmondta 1000 százalékra minek kell lennem. A szakmában nagy névnek számít, ha leírnám a nevét biztos sokan ismernétek...Óriásit tévedett velem kapcsolatban, egyáltalán nem annak kellett lennem, amit ő mondott. De elhittem, és elindultam afelé, aminek rossz vége lett. Ezért is tudtam magamra találni, mert nagyon rosszul jártam. Ezért is írtam, az előző blogomban, hogy Három tanítót ismerek!


1, Van aki a félrevezetések, hiedelmek tanítását adja át, és ezen elszenvedések miatt ébrednek meg az emberek, amit ott művelnek velük.


2, Van aki az igazságon, a becsületen keresztül próbálja átadni a tudást.


(Ez a két tanító, akár milyen furán hangzik, ugyanolyan értékű, ha globálisan nézzük, csak az első a szenvedésen keresztül tanít, a második a szenvedésmentes utat tanítja.)

Miért egyenértékű nekem ez a két út? Mert azt látom a legtöbben a szenvedést választják!


3, A sors a legnagyobb tanító!


Helyes irányítás: A felemelkedettségből származó precíz rálátás, az energiamozgás alapelveire épülő belső felismerések esedékességének meglátása, az ebből származó cselekedetek, és a külső hatások figyelembevételének az összessége.

Mit jelent ez?

Ha rálátsz arra, ki, és mi vagy, akkor ezen keresztül tudsz számodra jó döntéseket hozni. Meglátod, nem azokkal van baj, akik körülötted vannak, vagy hogy káosz van egy szituációban, hanem, hogy ezen hogyan tudsz változtatni? Ekkor látod majd, hogy tudsz! Rájössz, van döntésed! Cselekedni fogsz! Talán megpróbálod a környezetedet megváltoztatni, amire ráláttál. De ez nem fog menni, mert egy vagy vele.


Ekkor látod be, hogy ott kell hagynod a környezetedet, vagy amit éppen nem szeretsz. így felszabadulsz, és a saját mozgásodba rakod az erőt, tehát önmegvalósítasz! Ez a mozgás hat a közegre, amit otthagytál. Ha elég messzire jutsz, az elhagyott közeg rádöbben az igazságra, és kényszert érez, hogy haladjon veled! Persze ha elég intelligens... így (irányítod) koordinálod az életedet.


Ennek felfedezése új áramlatokat hoz az életedbe, amik megtalálhatóak a mindenség lehetőség tárában, de ekkor már látod, melyiket válaszd. Ha "rosszul" választottál, csak magadat tudod irányítani. Megszünteted a "rossz" döntést, és a tapasztalat alapján hozol jobbat, és azt működteted. így leszel belső utas, és irányítasz mindent, ami körbefog téged.


Sok rendszer, amiben voltam, spirituális közeg, táncos közeg, mind a tévútra épített. Irányítani akarják az embereket a cél érdekében! De az az ő céljuk veled! Ebben te csak az eszköz vagy! A kellék, hogy ők rajtad keresztül megvalósítsák magukat! Ezért érzed rosszul magad, ezért vagy állandóan fáradt, mert leadod az életenergiádat nekik, és rabszolga vagy!


Az életem során, ahogy láttam, tapasztaltam, ennek minden esetben az volt a vége, hogy elhagyják a vezetőt, mindegy, hogy táncos, vagy felemelkedett tanító, főnök a munkahelyeden, párkapcsolatod...ugyan az a hiba. Az irányítás illúziójába vesznek bele.


Bármely oldalon vagy vedd észre a jeleket, változz, ismerd be, hogy tévedtél, és új élet vár rád!

 

5 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page